+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Mars jegyváltása után, a Skorpió újhold, valamint a Merkúr Skorpióba lépése között, a Vénusz is megérkezik a szomszédos csillagkép területére.

A Vénusz eddig a Nyilasban lelkesedett minden szenvedélyével, optimizmusával, spirituális és nemes tettre való törekvésével és gondolkodásával, de az ideje lejárt a Nyilasban, és pénteken a Vénusz, megérkezik a Bak minimalista, és tényszerűséggel berendezett otthonába, és kiteszi a táblát, hogy:

A belépéshez a kopogás kevés, kérem várja meg, amíg azt hallja, hogy beléphet!

A Vénusz a szokottnál sokkal több időt fog tölteni ebben a jegyben, ezért a most leírtak hatásaival hónapokon keresztül számolhatunk a hétköznapjainkban. A Vénusz normális esetben nagyjából egy hónapot tölt egy jegyben. Ehhez képest most, amikor december második felében épp elhagyná a Bak otthonát, hátráló mozgásba kezd majd, (csak a Földről látszik annak) és emiatt, 2022.03.06-ig vendégeskedik a Bak otthonában.

Hogy mit jelent ez? Egyik szemünk sír, a másik nevet. Akiknek ez öröm, azok a bakok, a bikák, és a szüzek. A többieknek pedig kitartást kívánok (beleértve magamat is. Persze azért nem ennyire tragikus a helyzet, csupán a föld jegyeket kedvezőbben érinti ez az égi állás, mint a többieket!  Akiknek viszont kimondottan nehéz és érzelmi feladatokkal teli időszakot mutat a Vénusz Bakban töltött négy hónapja, azok a Mérlegek. Kedves Mérlegek, ha egyéb iránt nincs hangsúlyos Bak érdekeltség a születési képletekben, akkor ez az időszak nem lesz a kedvenc részetek az év végéből és a következő év elejéből.

Merthogy a Vénusz a Bakban fegyelmezi az érzelmeinket, fegyelmezi a vágyainkat, következetessé teszi az érzelmi hozzáállásunkat mindenhez. Ami valljuk be, jó is lehet, mert hatékonyan hangzik, de, az érzelmeknek, a vágyaknak alapvetően pont az az alaptermészetük, hogy hullámozzanak és legyen bennük hektikus kiszámíthatatlan gyönyör és emelkedett finomság.

A Vénusz a bakokat, a bikákat, és a szüzeket azért látja el extra érzelmi töltettel, mert számukra pont ezek az alanlógiák jelentik a valódi érzelmeket.  Amikor az érzés kiszámítható, parázslik, de nem lobog, lehet róla ésszerűen is beszélni, és nem ragad el hév, úgyhogy az ő számukra kellemes és élhető lesz ez az időszak, mert végre nem a túlfűtöttséget, hanem a kényelmes átláthatóságot fogják mindebből az égi állásból érzékelni, és ez nekik, kellemes és hatékony lesz ez a néhány hónap.

Összességében mindenkire vonatkoztatva, a következő négy hónapban az érzelmeink komoly vetületéről és az érzelmi szándékaink komolyságságról tehetünk tanúbizonyságot. Képesek leszünk kitartani a döntéseink mellett, legyen ez egy éppen épülő, vagy éppen szétmenőben lévő emberi, üzleti vagy egyéb kapcsolat, vagy az élet bármely területén felbukkanó, érzelmi feladatokkal is járó tennivaló.

A Bak Vénusz okozta gátlásosságunk most segíthet abban, hogy ne hozzunk elhamarkodott döntéseket. De figyeljünk arra is, hogy az elvárásaink mértéke, ami a Bak Vénusz hatására, a tökéletesnél lejjebb nem adja semmiből, nehogy torzképet és elérhetetlen igényeket ébresszen bennünk bármivel, vagy bárkivel kapcsolatban.

Felerősödhet bennünk a vágy, hogy javainkat biztonságban tudjuk, és amennyire lehet, a megóvásukon kívül, gyarapítsuk is a vagyonunkat. A lojalitás, a hűség, akár önmagunkhoz, akár másokhoz, akár bármihez, fontos kérdéseket fognak majd hozni a hétköznapjainkba és a konzervatív, gyakorlatias, kiszámítható megközelítésekre leszünk nyitottabbak ebben az időszakban.

Boldog következetességet kívánok mindenkinek! 🙂

Ha érdekel, hogy milyen lehetőségeket tartogat Neked a csillagzatod, akár általános, akár konkrét kérdésekkel, keress bátran, egyeztessünk konzultációs időpontot.  Asztrológiai elemzés készítése

Share This