+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Mást se lehet hallani, mióta a Nap a Skorpióba lépett, hogy ilyen erőteljes energiák, meg olyan erőteljes változások, de szerintem mindenki érzékeli a saját bőrén és a saját hétköznapjaiban, hogy nem a levegőbe beszélünk. A Skorpió újhold üzenete sem a lányregények tartalmáról szól most november elején.

Erős lesz bennünk a szembehelyezkedés és a lázadás, a hiszti, a dühkitörések és az ingerültség. Nagyon fontosnak fogjuk érezni a személyes igényeink kommunikálását és követelni fogjuk azok tiszteletben tartását és elfogadását. Váratlan érzelmi fordulatokra számíthatunk, az emberi kapcsolatainkban a puskapor és a feszültség lesz a két fő alapanyag a Skorpió újhold napján, és az azt követő két hétben. Fontos tárgyalásokra nem alkalmas a következő pár hét, nem csak a Skorpió újhold, de a Skorpió Merkúr és a Skorpió Mars sem a konszenzusok meghozatalára használható energiatartomány.

Az emberi kapcsolataink átrendeződése és a kapcsolati megpróbáltatások továbbra is a fő tematikáját adja ennek a Skorpió hónapnak. Ehhez a Skorpió újhold ad még egy nagy löketet, hogy azok a folyamatok, amik elindultak október végén, ténylegesen meg tudjanak újulni, át tudjanak rendeződni akkor is, ha ez gyökeres átalakulásokkal, esetleg végleges eltávolodással vagy lezárással jár. A vezérmondat most a tisztesség! Mindenki nézzen a lelke legmélyébe, és a legtisztább erkölcsi és etikai normái szerint járjon el minden emberi kapcsolatát és az életvitelét tekintve, mert ha most tisztességtelen, vagy önbecsapással járó utat választunk annak, a kedvezőtlen következményeit hamarosan learathatjuk.

Olyan támadásoknak lehetünk kitéve, amit indokolatlannak és alaptalannal fogunk érezni. Akkor tudunk sikerrel járni ezekkel a helyzetekkel kapcsolatban, ha nem az embert nézzük ezekben a szituációkban, hanem az okot, ami kiváltotta a feszültséget. Ha képesek leszünk felismerni az okokat és változtatni rajta – legyen az bármilyen fájdalmas, vagy nehéz – akkor valóban magunk mögött hagyhatjuk az adott feladatot és már nem fog többé visszaköszönni más élethelyzeteinkben.

Minden olyan energiának és szituációnak való ellenállás, ami most a változást, a változtatást szorgalmazza, préseli belőlünk. Jobb, ha átadjuk magunkat, mert ha szembeszállunk vagy uralni akarjuk, az balesetekhez, és a feszültség kirobbanásához vezethet. Minél inkább együttműködünk rugalmasan a változásokkal, annál messzebbre és annál jobb szituációkba kerülhetünk. Erre a rugalmasságra való ráhangolódást segítheti, hogy összeszedjük magunkban mindazt az igényt, amire már régóta vágyunk és szeretnénk velük kapcsolatban megújulni.

Most elég csak tervezni és átgondolni, a kivitelezéssel várhatunk még. Fontosabb, hogy szellemileg megérkezzünk a konkrétumokba.

Ha érdekel, hogy milyen lehetőségeket tartogat Neked a csillagzatod, akár általános, akár konkrét kérdésekkel, keress bátran, egyeztessünk konzultációs időpontot. Horoszkóp készítés

Share This