+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

„… Jer csak jer, édes Puck; jut még eszedbe,
Midőn leültem egyszer a fokon
S hallék egy cselle hátán hableányt,
Ki olyan édes dallamot lehellt,
Hogy a bősz tenger nyájas lőn dalára,
S több csillag őrülten rohant le, hogy
A hableány zenéjét hallja …”

(William Shakespeare – Szentivánéji álom)

 

Még mindig dolgoztatja a Hold az árnyékszemélyiségünk rétegeit. Ebből az újholdból azt veszel ki magadnak a következő két hétre, amit csak akarsz. Mert van benne rengeteg feladat, és váratlan szituáció, ami nagyfokú rugalmasságot és elszántságot igénylő helyzetet teremt, önmagad fejlesztésével és a céljaid tisztánlátásával kapcsolatban. De legalább ennyi kedvező lehetőség és titkos, vagy nem várt segítő energia is érkezik a Kos újholddal, amit az életcélod, karriered jobbítására tudsz fordítani, ha befogod a szelet életed hajójának vitorláiba. Személyes horoszkóp készítés.

Mert azt teremted, amire fókuszálsz! A nézőpontod teremti a valóságodat életed minden egyes pillanatában.

A hétfő hajnali Kos újhold nagyon sok lehetőséget hoz. A lehetőség egyik szinonimája a szerencse, mert hiába dobálja eléd a mindenség a lehetőségeket, ha te csukott szemmel, ordítva ugrassz fejest a sziklás partszélen a kövek közé, pedig pár méterrel odébb kristálytiszta és biztonságosan mély vízbe csobbanhatnál.  A minőségi közhelytáram egyik kedvenc darabja; – Az, „… Annak van szerencséje, aki észreveszi, hogy milyen szerencsés…” – okos mondat.

A mostani újhold egyfelől, ezt az okos mondatot duruzsolja a füledbe unos-untalan. Másfelől pedig azt kérdezgeti tőled megállás nélkül, hogy mennyire vagy bátor, optimista, hittel teli és tanulni vágyó kalandor, hogy felszállj a saját neveddel elkeresztelt világjáró hajóra, mint kapitány.

Ismétlem, ne a városligeti csónakázásra számíts a következő két hétben. Azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amit most indít a Te életedben a Kos újhold, próbára teszi majd a józan ítélőképességed, hogy mennyire tudod tartani a fókuszt a hosszú távú céljaiddal kapcsolatban, vagy mennyire válsz a szirének énekének, halálos közönségévé.

A megérzések, sejtések, most a zátonnyal teli sziklák felé irányítják a bárkádat, ritkán szoktam ezt tanácsolni, de most a megérzéseket, okosabb játékos délibábként kezelned. Ezt az újholdat akkor tudod jól használni, ha a térképed, vagyis a racionális terveid követed, és a tiszta, objektív tudásodat használod a céljaid elérése érdekében, kalkulálva az idővel, mint jó baráttal, aki érleli, formálja és bizonyossá teszi a kérdéses helyzeteket.

Asztrológiai elemzés

Share This