+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

2020.11.15. – Novemberi skorpió újhold

skorpio ujhold

2020.11.15. – Novemberi skorpió újhold motivációs idézetei, olvasd a csillagjegyednek megfelelőt.

Minden hónapban alkalmunk nyílik a megújulásra, újításra, amikor a Nap és a Hold együttáll, azaz, újhold van. Az újholddal kezdődnek minden hónapban a holdfázisok, ilyenkor nagyon sötétek az éjszakák, mert a Nap, teljes fényével túlharsogja a Holdat. A sötét mindig a befele figyelést, az ösztöneinkre való támaszkodást erősíti, újhold idején sokkal tisztábban és hangosabban „hallhatjuk” a tiszta belső énünk hangját.

A növő holdfázis kezdetét jelenti minden hónapban az újhold. Az újholdat követő reggeltől, napról napra, egyre tisztább D- betű alakot ölt a Hold éjszakánként az égen, azaz, növő = D = dagad a Hold. Az újholdat követő két hét a beépülési folyamatokat segíti számunkra, fizikai és lelki szinten egyaránt. Amikor újhold van, a Nap és a Hold együttáll, vagyis a lehető legközelebb helyezkednek el egymáshoz az égen. Az asztrológia, ezt úgy definiálja, hogy ilyenkor mindkettejüknek a legegyüttműködőbb módon kell teljesítenie. Személyre szóló asztrológiai elemzés.

Azaz,  ilyenkor – mivel a Nap, mint a tudatosság, és a Hold, mint a tudatalatti, együtt kell működjenek – teljesen tisztában vagyunk vele, hogy mi az amin változtatni kéne, amiben újítani, megújulni kéne. A kérdés csak az, hogy merjük-e tenni, készen állunk-e a változásra, változtatásra, tudjuk-e, hogy milyen eszközökkel fogjunk neki a megújulásnak.

Minden csillagjegynek megvannak az erősségei és a gyengeségei, az alábbi idézetek talán segítségedre lehetnek, hogy a novemberi Skorpió újholdból a lehető legtöbbet hozd ki magadnak.

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata – Kos: A nagy siker eléréséhez valamit merni is kell. (Helmut Von Moltke)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata  –Bika: A biztonság vonzza a lustaságot. (Rod Mckuen)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata  – Ikrek:  Sokszor azt kívántam, bárcsak abbahgynám a beszédet, és kitalálnám mit is gondolok valójában.  (Walter Lippmann)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata  – Rák: Aki kifelé tekint álmodik, aki befelé, az ébred. ( C.G. Jung)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata – Oroszlán: Mások legyőzéséhez erő kell, de önmgunk legyőzéséhez belső erősség. ( Lao-Ce)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata  – Szűz: Az elemzés megszokása magában rejti az érzések elkendőzésének tendenciáját. ( John Stuart Mill)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata  – Mérleg: Tudom, hogy a személyes kapcsolat maga az élet, most és mindörökre. (Edward Morgan Froster)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata – Skorpió: A bátorság erő, hogy elengedjük az ismert biztosat. ( Rollo May)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata – Nyilas: Mielőtt hozzáfogsz, hogy megjavítsd a világot, háromszor járd körbe a saját házadat. (Kínai közmondás)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata – Bak:  Csak három formája van, hogy kibírjuk az életet; a lopás, a koldulás, és hogy csináljunk valamit. (Honoré Gabriel De Mirabeau)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata – Vízöntő: A hasonló nyugalomban hagy minket, de az ellentmondás, produktívvá tesz. ( Johann Wolfgang Goethe)

Novemberi skorpió újhold motivációs mondata – Halak: Nem jövök rá, hol van az, ahol én feladom, mások pedig elkezdik. (Georg Mccabee)

 

Számos művészembert megihletett már a Hold és annak fázisai. Egy személyes kedvenccel kívánom Nektek, hogy sikerrel járjatok az összes megújulással kapcsolatos törekvésetekben.

 

 

Zsédenyi Adrienn – Újhold

A tegnapok fénye távoli láng,
Ma ragyog a lét, ma nincs ami bánt.
Forog a sors, hát fordul a tánc,
Még alig hiszem,
Hogy mellettem állsz.

A tegnapok árnya százfele bújt.
Ma vakít az ég, rossz álom a múlt.
Hol az a szél, ‘melyet szürke világba elfújt?

Refr.: Újhold jár,
Egy szerelem őrzi a szívem!
Még sose látott színeket hoztál!
(Ilyen meseszép sose voltál!)

Újhold jár,
És szerelem ízű lett minden.
A világra új reményt szórtál!
Még száll…

A tegnapi bánat célt is adott,
Bár szívembe mart, de élni hagyott.
Jöhetnek százszám szélviharok,
Mert ezen a Földön nem félni vagyok!
A tegnapi könny, sok jót nem igért,
De keserű sója a tengerig ért.
Szemeim nézd, hogy sírtam is, el se hinnéd!

Refr.: Újhold jár,
Egy szerelem őrzi a szívem.
Még sose látott színeket hoztál!…

Share This