+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

 

Buddhista hold%C3%BAj%C3%A9vItt a második esély! – Boldog újévet! – Nem, nem bolondult meg az asztrológus néni!

Január 1. a Gergely naptár szerinti újév volt, ami spirituális szempontból sokkal kisebb jelentőséggel bír, mint a január 24.-i Buddhista holdújév, és majd a tavaszi asztrológiai újév.

2020.1.24. péntek este veszi kezdetét a (kínai) fém-patkány éve.

A legendák szerint a Sárga Császár trónra lépése óta számoljuk a kínai újévet, mely egész Ázsiában az év kezdetét jelzi. Az újév napja mindig a napkör 315. fokához legközelebb álló újhold, ami azt jelenti, hogy a Nap a Vízöntő jegyében áll és találkozik a Holddal. Ekkor indul el a növényeknél a nedvkeringés, ezért ezt a napot a tavaszkezdet ünnepének is nevezik. Ilyenkor a hagyományok szerint 15 napig ünnepelnek, és ekkor hangzanak el az újévi jóslatok is. A buddhizmusban a Buddha Srávasztíban végrehajtott 15 csodáját ünneplik ekkor. (forrás: A Tan Kapuja)

Tehát 24.-én, 22:40 perckor begyújtják az égiek a „holdrakétákat” és indul a 2020-as fém-patkány éve, ami 2021. február 11-ig tart.

Péntek este, amikor a Hold elkezdi energetizálni a 2020 –as évet, lépésről – lépésre eredményekben és fejlődésben, is megmutatkoznak azok a dolgok, amikkel kapcsolatban az elmúlt évben állhatatosan dolgoztál. Ez az év a döntésekről fog szólni, az elköteleződésről, az álláspontok kinyilvánításáról. Természetesen, az egyedi képlet analízis nélkül, itt és most általánosságokban nyilatkozom. Tudod, az egyéni nagyképhez be kell hozzám jelentkezni 🙂 !

De ettől függetlenül, készülj tudatosan a holdújév ünnepre! – Végy egy fehér vagy egy halványzöld gyertyát és gyújtsd meg a saját holdújéved lángját, hadd hozzon tiszta energiákat neked és mutasson jó irányt 2020 –ra az életed minden területén.

Szánj magadra fél órát, készíts egy gondolati leltárt az elmúlt évedről és add át teljes hittel, bizalommal és szeretetettel az égieknek, hogy csak azt küldjék vissza az elmúlt év tartalmából, amivel dolgod van még. Most kiegészítheted, vagy bepótolhatod, ha úgy érzed, hogy dec.31 –én elfelejtettél, vagy kihagytál valamit.

A vízöntő hold abban tud segíteni neked, hogy rávilágít minden egyedi tulajdonságodra. A gondolati leltár készítése közben és a napokban lehet, hogy számodra is meglepő ötletekkel, gondolatokkal fogod megörvendeztetni magad. Hallgass most a benned lakozó vízöntő részedre, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos légy! És köszöntsd a saját különcségeddel 2020-as holdújévet.

Sándor Zuzsi asztrológiai elemzés

Share This