+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Végre fellélegezhetünk és lendületesen haladhatunk!

Szellősebb napok – lendületesebb önmegvalósítás – bátrabb kommunikáció
2020.1.16.-án csütörtök este Merkúr a Vízöntőbe lép, és 2020.2.3. hétfőn hagyja el ezt a csillagképet.

Szó szerint fellélegezhetünk, mivel a Vízöntő a levegős jegyek közé tartozik és a Merkúr is a levegős energiákat képviseli. A Merkúrnak, aki többek között, a haladás, a kommunikáció, a gondolkodás, az információáramlás az ügyintézés, a napi rutin felelőse, olyan volt ez az elmúlt szűk hónap a Bak jegyében, mint egy értelmes, beszédes, izgága kiskölyöknek, akit a szülei, jobb nevelési módszert nem találva, beírattak egy sakk szakkörre és ajándékba pedig egy könyvtárjeggyel lepték meg. Szegényke meg csak ül, a benne felgyülemlett mondanivalóval és tevőleges energiával, ami a lehető leghatástalanabb és legrombolóbb módon csapódik ki belőle, amikor már megtelik a bakancsa a szigorú szabályokra, fegyelmezettségre, csöndre és szűkszavúságot igénylő feladatokra koncentrálva.

Biztos vagyok benne, hogy érzed te is karácsony/év vége óta, hogy nem igazán tudott elindulni az újév, hiába léptünk át már két hete 2020.-ba. Folyamatosan ilyen és ehhez hasonló témák találnak rád:  – még nem tudunk erről beszélni, – erre még kicsit várni kell, – áttetették az időpontot, – ezzel kapcsolatban még nem tud sajnos ügyet intézni, – tudom, hogy megbeszéltük, de sajnos nem fog összejönni. Horoszkóp elemzés személyre szabva.

Érzésekben, pedig olyan mértékű szigor és keménység jellemezte az elmúlt szűk hónapot, ami sok kapcsolatot megviselt. A Vénusz 14. –én már átlépett a Halakba, úgyhogy ez is szépen lassan oldódik majd.

De visszatérve a személyes kedvencemhez a Merkúrhoz. A Vízöntő területén 16-tól magára talál, mint a Gin, mikor Aladdin kisimogatta a lámpásból. Emiatt végre kicsit oldottabbnak érezhetjük magunkat és a dolgok áramlását, az elmúlt hónap, kommunikációs és a haladással kapcsolatos beszűkítő, kifejezés-képtelen, szigorú, önostorozó merevsége után. Amivel nem haladtál az év végétől, amivel kapcsolatban úgy érezted, hogy valami furcsa láthatatlan sziklafalba ütközöl, azok a témák, most végre támogató energiát kapnak.

Ki merünk most mondani olyan dolgokat és meg merünk majd lépni olyan lépéseket, amikhez az év végén a józanészre hivatkozva, hozzá se szagoltunk, bele se gondoltunk, lebeszéltük magunkat róla, vagy épp büntettük magunkat miattuk. Jöhetnek egyedi szemléletmódú különleges inspirációk ez időszak alatt, érdemes hallgatni a furcsa gondolatokra, a hirtelen jött elképesztő ötletekre. Új dolgokat, csak új ötletekkel, új nézőpontból, új szemlélettel lehet létrehozni, hagyd kirobbanni magadból az individuális énedet, de azért figyelj rá, hogy nem egyedül élsz az Univerzumban 🙂

A Merkúr – Vízöntő időszakot segítő, támogató ásványok: akvamarin, aventurin, borostyán, fluorit, holdkő, jáspis, karneol. Viseld őket bátran, ha fent írt témákban érintett vagy!

Ha pedig úgy érzed, hogy szívesen viselnél, egy személyre szóló, égi üzenettel ellátott, egyedi ásványékszert, vedd fel velem a kapcsolatot és elkészítem neked azt az egyéni kombinációt, amire szüksége van az energiarendszerednek, épp aktuálisan, az életedben történő eseményeknek megfelelően.

Sándor Zsuzsi asztrológiai elemzés

Szeretettel várom Gödöllő, Szada, Veresegyház, Mogyoród, és a környező település lakóit az Energiamezőben, akik az alábbi témákba keresnek szakembert, terapeuta, asztrológus, numerológus, kineziológus, kranioszakrális terápia, craniosacralis terápia, alternatív gyógymódok, személyiségelemzés, életút tanácsadás, coaching, spirituális segítő, látó, kineziológiai oldás, ásványhoroszkóp, ásványterápia.

Share This