+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

merkurhalak1

2020.03.16. – 2020.04.11. Merkúr a Halakban, ismét

Három hét, három hétig kérlek, most ne akard megérteni a dolgokat, csak keresd magadban az empatikus és az együttműködő szerepszemélyiségeidet!

Nemrég, 2020. 2. 3. – 2020. 3. 4. ig, járt már itt a kommunikáció bolygója, és ahogy akkor is írtam Nem a legkedveltebb elhelyezkedése a Merkúr bolygónak a Halak csillagkép területe, mert nem igazán talál logikai, értelmi fogódzkodót, így kicsit irány- és célvesztettnek érzi itt magát mindig. De mint mindent, ha ezt az időszakot is kellő tudatossággal közelíted meg, még a javadra is fordíthatod a Halak túláradó, érzelmes, szétfolyó, határok nélküli, egységben érző, létező, és gondolkodó tulajdonságait.

Ami a mostani helyzetre fokozottan érvényes. Hiszen a Halakban járó Merkúr miatt, nem biztos, hogy értjük, hogy egyáltalán most meg tudjuk érteni, hogy mi miért történik ebben a pillanatban körülöttünk.

Nem biztos, hogy egyetértünk a módszerekkel, az intézkedési formákkal, a szabályokkal, a kommunikációs stílussal, de egy dologban biztos, hogy egyet értünk, mind élni szeretnénk, és azt szeretnénk, hogy a szeretteinket is egészségben tudjuk. Ehhez pedig nem az értelmet kell most keresni feltétlenül a dolgok mögött, hanem arra kell fókuszálni, hogy kis mikrovilágodon belül, te mit tudsz tenni azért, hogy óvd magad és ezzel együtt a környezetedet is. Támogasd, erősítsd az immunrendszeredet és figyelj a gondolataidra, mert azoknak teremtő ereje van.

„…Hiteddel nyiss ablakot a világon és várj, mert a felhőkbe öltözve eljön érted a szeretet, nézed, érzed, és nem is érted a meleget, állsz a fényben mely belőled él és született…”

(Kovács Attila)

Keresd meg a tiszta fényed, a belső tiszta hittel teli forrásod, ami elmondja majd neked, hogy mennyire fontos vagy az Univerzum működésében, és szükség van rád itt a Földön. És természetesen a lélekmunka mellett, fizikai síkon tartsd be a megelőzési óvintézkedéseket, hogy mihamarabb visszatérhessenek, a normális hétköznapok.

A Bakban járó Hold, hétfő délutántól csütörtökig, segít téged a szabálykövető magatartásban, még akkor is, ha épp nem igazán látod és érted most a miérteket és a hogyanokat.

Sándor Zsuzsi horoszkóp készítés

Share This