+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Kos: Annyi energiád lesz február első hetében a Marsnak köszönhetően, hogy egy háborút is megnyerhetnél vele.
Konfliktuskeresés, konfrontálódás helyett, az egyéni munkát igénylő feladatokba érdemes fordítanod ezt a túlpörgetettséget.

Bika: Ne aggódj, nem váltál teljesen érzéketlenné! Csak uralkodó bolygód a Vénusz, még nincs igazán az érzelmi helyzetek magaslatán. Most a munka és a karrier témák vannak porondon nálad. Használd ki még ezt a hetet, mert a jövő hét már újdonságokat tartogat neked. Horoszkóp készítés, születési horoszkóp.

Ikrek: A Merkúr hátráló mozgása miatt a héten még mindig akadoznak körülötted a munkával kapcsolatos ügyintézési teendők és a kommunikáció is félreértésekkel teli szituációkat tartogathat. Próbálj a héten inkább csendben maradni.

Rák: A héten jobban fogod élvezni a kijárási tilalom miatti „szobafogságot” mint eddig bármikor. Teljesen rendben van, ha úgy érzel, hogy szíved szerint ki se lépnél az utcára. Csinosítgasd, szeretgesd, a környezteted és tölts sok időt a szeretteiddel.

Oroszlán: A szokásosnál is megnyerőbb formában vagy, bárkit bármiről képes leszel meggyőzni. Ez szuper, de jusson eszedbe, miközben sütkérezel a dicsfényben, hogy a szavaidért felelősséget is illik vállalni. A győzelem fél siker, a hosszú távú béke az igazi eredmény.

Szűz: Ne akarj hivatalos ügyeket intézni, vagy ha mégis muszáj, készülj fel a váratlan fordulatokra és az akadályoztatás minden formájára. Figyelj a torkodra és a hangszálaid épségére. Ne kommunikálj, inkább fogj a héten egy izgalmas könyvet és olvass.

Mérleg: A szokásosnál is bizonytalanabbnak és sebezhetőbbnek érzed majd magad a héten. Engedélyezett a sírás, és az érzelmi hullámzás bárhol bármikor, rendben van, ha így telnek a napok. Nézz romantikus filmeket és érzelgősködj kedvedre.

Skorpió: Kérlek, ne pusztítsd el a világot a hét elején! Tudom, nagyon feszültnek érzed majd magad, a Mars és a Plútó energiái miatt, de ha sikerül ezt a feszültséget motivációba forgatnod, nagy eredményeket érhetsz el a következő másfél hétben.

Nyilas: Nagy lehetőségek kopogtatnak nálad a héten! Tartsd észben, szerencséje annak van, aki észreveszi, hogy milyen szerencsés, erre hívja fel a figyelmed a Jupiter. Figyelj a kiadásaidra, inkább egy értékes dolgot vegyél, mint sok apró vackot.

Bak: Uralkodó bolygód a Szaturnusz, nagyon kedvezően támogatja számodra február első hetét! Jól fogod tudni érvényesíteni önmagadat minden helyzetben. A tőled megszokott következetességgel ragadj meg minden kínálkozó lehetőséget.

Vízöntő: Tudom, neked ne mondja meg senki, ….. és február első hetében, meg aztán végképp ne! Tombol benned a személyes szabadság, és a szabad önkifejezés utáni vágy. Jó dolog az őszinteség, ha nem jár karöltve tapintatlansággal. Kérd a személyre szóló asztrológiai elemzést.

Halak: Kettős heted lesz. Alapvetően jól érzed magad a bőrödben február első hetében, erről a Neptunusz gondoskodik majd. Ám ha a folyamatosan azt érzed, hogy titkolnak valamit előtted, nagy esély van rá, hogy igazad lesz.

(Írta : SZsI)
(Fotó: Cyril Rolando)

Share This