+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Névtelen terv 50Az Energiamező – Spirituális tudatosság, Holdhoroszkóp közérthetően.

Szép Holdat mindenkinek! – Csitt, csitt, csitt, és chill chill chill !!!

2019.12.10. délután – 2019.12.12. éjfél között, Növő hold az Ikrekben.

Megérkeztünk a telihold előtti jegyváltáshoz. A Hold átlépett a levegős energiájú, Ikrek csillagképbe és a telihold is itt fogy ragyogni, december 12.-én. Ezt a bő két napot ne akard feszültség nélkül megúszni, inkább próbáld meg tudatosan és higgadtan kezelni ezeket a helyzeteket.  Akár benned keletkező, akár a külvilágból érkező feszültséget érzékelsz, talán könnyebben boldogulsz a szituációkkal, ha tudatosítod magadban, nem szükségszerű, hogy elszenvedője légy az eseményeknek. Mindennek csupán akkora jelentősége van, amekkorát te tulajdonítasz neki.  Ennek tükrében érdemes nézned a dolgaid kedd délutántól csütörtök éjfélig. Ez a telihold érzékenyen érinti a Nyilasokat, Ikreket, Szüzeket, Oroszlánokat, Rákokat, de a többiek is figyeljenek magukra és egymásra. A Ikrek teliholdról, külön is írok nemsokára.

Tudod, hogy amikor születtél hol állt éppen a Hold, s hogy milyen hatással van az életedre? Ha nem, és kíváncsi vagy rá, és szeretnél többet megtudni magadról, jelentkezz be hozzám egyéni konzultációra, Az Energiamezőbe.

Az itt leírtak nem helyettesítik a személyre szabott asztrológiai tanácsadást, általános és összefüggésbeli egységes gondolatok kerülnek leírásra, egy- egy cikkben.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Sándor Zsuzsi – Horoszkóp készítés

Share This