+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

szeretetnyelv

A szeretetnyelv tanulható, IS, MEG NEM IS!

A szeretetnyelvek fontossági sorrendjei folyamatosan alakulnak a személyiségünkkel, és az élet helyzeteinkkel együtt.

Az én jelenlegi személyes sorrendem:

  1. dicsérő szavak, elismerés
  2. figyelem, minőségi idő
  3. érintés
  4. ajándékok
  5. szívesség, önzetlen segítség

Te, hogy állítanád sorba a szeretetnyelvek fontossággát most az életedben? – szívesen veszem kommentben a válaszodat.

Azonban a pillanatnyi sorrend mellett, van egy –két születésünk óta belénk kódolt szeretetnyelv, ami egész életünkön keresztül meghatározza a személyiségünket és az igényeinket, ahogy a szeretetet a leghatékonyabban tudjuk beépíteni az életünkbe.

Általában azok a hangsúlyos szeretetnyelveid, ahogy te tudsz ösztönösen közeledni az emberek felé. Nagyon fontos különválasztani, hogy mi az, ami valóban a te szeretetnyelved, és mi az, amit a neveléssel tápláltak beléd, mert ez sajnos sokszor okoz ellentétes érzéseket az ember lelkében a felnőtté válás során és az után is.

Például, ha egy ember legfontosabb szeretetnyelve a dicséret és az elismerés, de a szüleié, vagy az anyáé, aki általában a nevelés dandárparancsnoka, a szívesség és az önzetlen segítség, és a gyermekét minden jó szándékkal e szerint a meggyőződés szerint neveli, máris történik egy defekt a lélek kerekein, mert ennek a két szeretetnyelvnek az energetikája köszönőviszonyban sincs egymással.

A szeretetnyelvek fontossági sorrendje nem a családtól, nem a közösségtől, nem a neveltetéstől függ! A szeretetnyelv és annak fonatossági sorrendje mindenkivel egyedileg és egyénileg a születési energiáival hozott igény és megnyilvánulási forma. Asztrológusként, látom, hogy egy születési képletben az égi energia összefüggések, hogyan öltenek formát a 3D –s valóságban. És számtalanszor találom magam szemben, olyan szituációval, hogy a kedves konzulens, akivel épp beszélgetek, hegyomlásnyi sóhajokkal nyugtázza, hogy ezek szerint semmi baj nincs vele, nem öntelt, azért mert imádja, ha dicsérik, és nem ’nyalista a miatt, mert szeret másokat dicsérni.  Vagy, nem behízelgő azért, mert mindig apró ajándékokkal kedveskedik másoknak, és nem anyagias a miatt, mert évekre visszamenőleg emlékszik, hogy kitől milyen tárgyi ajándékokat kapott. Csupán, az  ő energiarendszere, ily módon képes definiálni a szeretet fogalmát.

Fontos lenne, a magunkról közölt alapvető információk sorába, úgy, mint név, családi állapot, kor, lakhely, foglalkozás, hobbi, stb.. beilleszteni ezt is egy bemutatkozás alkalmával;

Mi a véleményetek egy ilyen bemutatkozásról, segítségetekre lenne a másik fél megértésében?

– Sándor Zsuzsi a nevem, 42 éves, Asztrológus – és terapeuta vagyok, és a két elsődleges szeretetnyelvem, a minőségi idő, és a dicséret – elismerés.

Ahogy már egy korábbi cikkemben most is arra szeretnék rávilágítani, hogy mennyi torzult kapcsolat vonaglik a világban a szeretet félreértelmezése miatt, a szeretet valódi ismeretének hiánya miatt, a szeretetnyelvek ismeretének, elfogadásának és alkalmazásának hiánya miatt, az önszeretet és az Önismeret hiánya miatt.  

És a legjobb az egészben, hogy mindig épp időben vagy, ha változtatni szeretnél, ha jobban szeretnéd ismerni saját magad, mert ha a világodban rend van, akkor a világ is rendben van veled!

Sándor Zsuzsi horoszkóp készítés

Share This