+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

659e368a9ede926d238e6472a1a8ca52

Az Energiamező – Ásványhoroszkóp – Kicsi Budoár Női Magazin

Manapság, szinte minden hölgynek van az ékszeres vagy kiegészítőkkel teli dobozkájában legalább egy ásványkarkötő, de szerencsére az urak is egyre nagyobb előszeretettel viselik valamilyen formában ezeket a kódolt energiahordozókat. Lehet akár, ásványkarkötő, lánc, marokkő, talizmán, fülbevaló vagy bármi más ásvány vagy kristály csecsebecse, mindegyik fontos és hasznos kiegészítője tud lenni életed mindennapjainak, ha tisztában vagy vele, hogy mikor milyen energiát közvetítő kiegészítővel érdemes feldobnod, kiegyensúlyoznod, védelmezned, koncentrálttá, vagy épp ellazulttá tenned magad.

Ebben leszek a segítségedre itt a Kicsi Budoár Női Magazin horoszkóp rovatában, 2020. január elejétől induló ásványhoroszkóppal.

Az ásványhoroszkópban, az aktuális égi állásokhoz köthetően, a legcélzottabb, és leghatékonyabb módon összeválogatott, ásvány- kristály fajták kerülnek majd felsorolásra. A mindig aktuálisan leírt útmutató segítségével könnyedén ki tudod majd választani a személyiségednek megfelelőt, hogy miket érdemes viselned az adott hónapban és az adott holdnapokon. Ha pedig személyre szabott ásványékszerre van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot és elkészítem neked, azt az egyéni kombinációt, amire szüksége van az energiarendszerednek.

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy pusztán a napjegyed, azaz a „horoszkópod” alapján választani ásványt – kristályt, olyan, mintha mindig csak azzal törődnél, hogy, hogy áll a frizurád, de azt, hogy mit veszel fel, milyen kiegészítőkkel, éppen milyen alkalomra, arra fikarcnyi gondolatot és odafigyelést se szánnál.

Mert gondolod csak végig, a környezetedben élő emberek közül, hányan felelnek meg ruhaviselet szempontjából, a klasszikus konfekcióméretezésnek. Tíz emberből – egy se 🙂 húszból talán egy. Kezdesz érteni, ugye?

A te energetikai alaprezgésed sokkal egyedibb, mint a farmer típus, ami a te alkatodra való. A lényeges, és irányadó tudnivalók magaddal kapcsolatban, mint a magasságod, testsúlyod, gyógyszer és egyéb allergiád, vércsoportod, szemüveg dioptriád, stb; az asztrológia és az ásványok nyelvére lefordítva az alábbi alapvető információkból töltekezik, Nap – Hold – Aszcendens. Ez mindennek az alapja azzal kapcsolatban, ahogy téged energetikailag definiálni lehet. Ezek tudatában és az aktuális életfeladataid tükrében érdemes az ásványok segítségét, támogatását kérned. Személyes horoszkóp készítés.

A napjegyed gondolom te is tudod, mint általában mindenki, és sajnos 90%-ban (tévesen) azt nevezi az ember a horoszkópjának. Az ásványok célja a kiegyensúlyozás és a hiánypótlás. Tehát, ezért nem feltétlenül szerencsés hangsúlyosan a napjegyednek megfelelő ásványt viselned.

Az aszcendenseteket is elég sokan ismeritek, de általános tapasztalatom, hogy a holdatok elhelyezkedését már nagyon kevesen tudjátok, pedig talán az aszcendensnél is hangsúlyosabb szerepet tölt be mindenki életében. Ha kíváncsi vagy a Nap-Hold-Ascendens energiáidra és az ezekhez tartozó ásványokra jelentkezz be hozzám, konzultációra, szeretettel várlak. Ha pedig ismered ezeket az alaprezgéseidet, kövesd továbbra is figyelemmel a Kicsi Budoárt, mert hamarosan jelentkezem az ásványhoroszkóppal!

Sándor Zsuzsi – Asztrológiai elemzés

Share This