+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Névtelen terv 59

Szép Holdat mindenkinek!

2019.12.21.  – 2019.12.23. Fogyó hold a Skorpióban.

 

A szeretet, öröm és a szenvedély filozófiája a legjobb szépségtanács, amit csak kaphatunk. Ehhez már csak egy kis parfümöt, púdert és a megfelelő életszemléletet kell hozzáadnunk. (Tish Jett)

2019.12.21. 13:57 – fogyó hold a Skorpióban. Intenzívebben érint téged ez a pár nap, ha Skorpió vagy, ha Skorpió az aszcendensed, vagy ha születési képletedben a Skorpió csillagképében áll a Hold.

Ez a Skorpió Hold a miatt különleges, mert most vált jegyet a Nap, a Nyilasból a Bakba a Skorpió Hold napjai alatt. Egészen pontosan 2019.12.22. 5:19- perckor érkezik a Nap a Bak csillagkép, nulla fokára. És a Vénusz is éppen csak át csusszant a Vízöntőbe.

De ami számodra mindebből a lényeg földi nyelvre lefordítva, az –az, hogy a 21 – 22.- i napokon a bolygók jövés-menése, pakolhat most némi plusz feszengést, a karácsony előtti „azanyámúristenitmennyimindendolgomvanmég” érzésekre, gondolatokra. A legjobb, ha teheted, egy szenvedélyes estével nyugtasd le a kedélyállapotod. Ha erre nincs most lehetőséged partner híján, akkor se aggódj, hamar kisimulnak az égi feszültségek és 23-án, már Zen állapotban mosolyoghatsz a megrepedt bejglidre. Asztrológiai elemzés személyre szabva.

A fogyó Skorpió holdat úgy tudod együttműködésre bírni, ha a szerint állítod sorba a teendőid, hogy ami kész lesz, jó, ami nem, az pedig pont úgy lesz jó, és a rangsorolást az érzéseidre bízod. Ezzel az attitűddel, hozzáállással, meg tudod adni a Skorpió szabad szenvedély iránti vágyát. Hiszen ő az az energiahalmaz, aki bármint is mit tesz, ha nem érzékel benne szenvedélyt, akkor frusztrálttá válik. S hát őszintén megmondom, egy frusztrált Skorpió minőségtől az Úr óvjon mindenkit 🙂 .

Tudod, hogy amikor születtél hol állt éppen a Hold, s hogy milyen hatással van az életedre? Ha nem, és kíváncsi vagy rá, és szeretnél többet megtudni magadról, jelentkezz be hozzám egyéni konzultációra, Az Energiamezőbe.

Az itt leírtak nem helyettesítik a személyre szabott asztrológiai tanácsadást, általános és összefüggésbeli egységes gondolatok kerülnek leírásra, egy- egy cikkben. 

Sándor Zsuzsi – Energiamező – Horoszkóp elemzés

 

Share This