+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Névtelen terv 55 1Energiamező –  Kicsi Budoár, Holdhoroszkóp közérthetően.

Szép Holdat mindenkinek!

2019.12.13.  – 2019.12.15. Nyilas hónap, fogyó hold a Rákban – Jó az álmodozás, egy cseppnyi vágyakozás.

A Rák Hold az érzéseket, érzelmeket, ösztönös vágyakat helyezi fókuszba. Teliholdon innen és túl, a decemberi holdciklus átfordult a fogyó hold fázisába. Ami azt jelenti, hogy elengedni, elengedni, elengedni tessék. Tudom, hogy nagyon sok embernek tele van a pöttyös kendője ezzel a végtelenül trendivé vált kifejezéssel, hogy elengedés, de az igazság az, hogy nem könnyű ezt a fogalmat helyettesíteni. Mondhatnám azt is, hogy lépj túl rajta, vagy skippeld az adott témát, vagy gondolod – érzed át és ne foglalkozz vele többé, de ezek mind csak felületi cselekvések, mert az elengedésben – a tudatos feldolgozás a lényeg. Személyes horoszkóp készítés.

Bármiről is legyen szó, ha vissza – visszaköszön az életedben, akkor azzal még dolgod van. Ha valamit még nem tudsz elengedni, akkor a ragaszkodás tényét érdemes tudatosítanod és tiszta szívvel átélned, mert innen tud csak tovább billenni bármerre is az adott szituáció. Kérdezd meg esetleg magadtól, miért van még szükségem ezekre a dolgokra, érzésekre, gondolatokra? Tényleg van velük tennivalóm, vagy csak a régi berögződések miatt teszem, amit teszek? A lényeg, hogy ne küzdj semmi ellen, ami hatással van rád! Örök érvényű, és ebben az esetben is igaz, ha ellene vagy, mellette vagy. Próbálj csak ne gondolni egy nagy plüssmackóra svájcisapkával a fején, ugye már látod is magad előtt?

Kettős hatások lesznek az égen ebben a két napban, amíg a Hold, a Rák csillagképében tartózkodik. Az otthonoddal és munkáddal kapcsolatban, most jobban megviselhet, ha valamelyik oldalra el van billenve az egyensúly. Érezheted azt, hogy a munka nyakadig ér, az otthoni dolgaiddal meg még sehol nem tartasz az ünnepekre, és fordítva is, hogy minden energiádat elviszi az otthon és a munkában nem tudsz megfelelően teljesíteni. Ne aggódj, hamar túleszel rajta és a Szűz Hold napjain majd racionalizálódnak az érzéseid.

Egy szó, mint száz, ebben a két napban leginkább az érzelmek lesznek porondon, az érzelmi alapú viselkedésminták kerülnek majd betöltésre az energiarendszeredbe a bolygók között létrejövő fényszögek által. Ha receptre lehetne írni, ezt a két napot tisztán és mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül az álmodozásnak – vágyakozásnak kéne szentelni, csupa érzelmi töltettel.  Fontos, hogy az álmodozás ne forduljon át túldimenzionálásba, túlértékelésbe. Álmodozz bátran, de döntéseket most nem érdemes hoznod szinte semmilyen témában. Figyeld az érzéseidet ebben a két napban, rengeteget tudhatsz meg a lelked mélyén megbúvó ösztönös tiszta vágyaidról. S ha elragad a sírás, épp itt van az ideje, engedd!

SándorZsuzsi – Energiamező – Asztrológiai elemzés

 

 

 

Share This