+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Névtelen terv 54 1Energiamező Holdhoroszkóp közérthetően.Szép Holdat mindenkinek!

2019.12.12. Telihold az Ikrekben. – Ne szólj, szám nem fáj fejem! – És másé se fog! 🙂

Telihold az Ikrekben

Kicsit messzebbről indítok most, mire elérünk az Ikrek teliholdig, de fontos az összefüggés, amit levezetek. Az a helyzet odafenn az égen, hogy az Ikrek csillagkép „főnöke” a Merkúr, aki a kommunikációért, az emberi kapcsolatokért, a közlekedésért, az információáramlásért, a gondolatokért felelős bolygó, amúgy sincs most a helyzet magaslatán, mert szegény nagyon feszeng a Nyilas csillagképben bandukolva egész decemberben.

Olyan érzés ez a Merkúrnak, mintha egy gyors gondolkodású, kommunikatív, praktikusságot kedvelő, néha kicsit érzéketlennek tűnő embert arra kérnének, hogy adjon hitbéli és filozófiai töltetet a házimunkának, vagy a barkácsolásnak, de egy irodalmi kérdés is valahogy így hangozna el, e között a két energiahalmaz között.

Nyilas: – Ó Rómeó, mért vagy Te Rómeó?

Merkúr: – Mert a szülei így nevezték el. További kérdés?

Ennek a két minőségnek a keveredése, vagy kényszerű együttműködése, általában nem ígér sok jót. Tehát, ha nem vagy elég éber és tudatos, lekezelő – kioktató szituációkkal találkozhatsz, vagy neked lehetnek ilyen jellegű megnyilvánulásaid a decemberi napokban, de a mostani teliholdkor különösen. Egyik sem túl szerencsés. Mindig, de ilyenkor igazán érdemes tudatosan használni az asszertív – (erőszakmentes) kommunikáció eszközeit. Esetleg érdemes kicsit utána olvasnod, ha még nem hallottál erről a kommunikációs módszerről. Kérd a személyre szóló horoszkóp elemzést.

A telihold amúgy is feszültséget hoz minden hónapban, hiszen ilyenkor a férfi és a női minőségek, teljesen leplezetlenül állnak egymással szemben. Van egy kedvenc tanmesém arról, hogy mi történik, amikor a lelkek feszültségben élnek. Fogadd tőlem szeretettel, lehet, hogy tudsz belőle meríteni, és nem csak a mostani telihold idejére.

Tanmese – Miért kiabálunk, amikor dühösek vagyunk?

Egy szent tanító a Gangesz partján készült a rituális fürdőjére, amikor a közelben egy család tagjait hallotta dühösen kiabálni egymással.

Mosolyogva a tanítványaihoz fordult és megkérdezte:

– Miért kiabálnak az emberek, amikor dühösek? A tanítványok elgondolkodtak, s az egyikük így szólt:

– Amikor elvesztjük az önuralmunkat, kiabálunk.

– De miért kell kiabálni, amikor az, akihez beszélsz ott áll melletted? Halkan is elmondhatnád neki azt, amit akarsz – mondta a tanító. A tanítványok nem találták a választ, s a szent a következő magyarázatot adta:

– Amikor az emberek haragszanak egymásra, a szívük eltávolodik egymástól. A távolság miatt kiabálniuk kell ahhoz, hogy hallják egymást. Minél dühösebbek, annál jobban kiabálnak, mert annál nagyobb a távolság. Amikor két ember megszereti egymást, nem kiabálnak, hanem kedvesen, lágyan beszélnek, mert a szívük nagyon közel áll egymáshoz, nincs köztük távolság. Amikor még jobban szeretik egymást, annyira egy helyen van a szívük, hogy már halkan sem kell megszólalniuk, megértik egymást már abból is, hogy csak egymásra néznek. Ilyen közel állunk egymáshoz, amikor szeretet van.

A tanítványaira nézett, és így folytatta:

– Amikor vitatkoztok, ne hagyjátok, hogy a szívetek eltávolodjon. Ne mondjatok olyan szavakat, amelyek eltávolítanak benneteket egymástól, mert különben eljön az a nap, hogy olyan nagy lesz a távolság, hogy nem találjátok meg a visszavezető utat.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Sándor Zsuzsi – Asztrológiai elemzés

 

Share This