+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Névtelen terv 49

Energiamező Holdhoroszkóp közérthetően.

Szép Holdat mindenkinek!

 

2019.12.8. reggel – 2019.12.10. este között, Növő hold a Bikában – Ne sajnálj most semmit magadtól!

Még mindig dagad a Hold, tehát a begyűjtés, raktározás, beépülés ideje van. A Bika, a föld energiát hordozza magában, ő az, aki a tárgyi és anyagi javakért felel, a kétkezi munka és a földi élvezetek képviselője. Ezt a bő két napot bátran töltheted spájzolással, bármilyen dolog spájzolásával. Nem kell feltétlenül a befőtt és a savanyúság elrakás témakörénél leragadni. Spájzolni nagyon sok mindent lehet, egy jó kis ruhát, amit majd csak szilveszterkor veszel fel, egy üveg minőségi italt, egy szép karácsonyi hangulatú rúzst, hogy ne az ünnepek alatt és közben kelljen futkosni még ezekért a dolgokért. Vagy néhány könyvet, magazint, amit régóta szeretnél majd nyugalomba elolvasni, átnézni. Ellenőrizheted az anyagi dolgaidat is, most könnyebben fogsz boldogulni a számvetéssel is. Mindemellett ez a két nagyon alkalmas nem csak az ego szintjén, hanem energetikailag is, hogy kényeztesd a tested. Ha szingli vagy, menj el masszőrhöz, ha párkapcsolatban élsz, kényeztessétek egymást. Bejelentkezhetsz kozmetikushoz egy arcmasszázsra, vehetsz egy finom illóolajos fürdőt, és készíthetsz hozzá magadnak egy ínyenc mini sajttálat, szőlővel, dióval, és egy pohár finom borral. Jól hangzik ugye? Ne sajnálj most magadtól semmit. Érzelmileg, gondolatilag kicsit makacskodóbb lehetsz, ne aggódj, hamar átlendülsz majd rajta, csak a Bika Hold hajlamosít most a csökönyösségre.

Tudod, hogy amikor születtél hol állt éppen a Hold, s hogy milyen hatással van az életedre? Ha nem, és kíváncsi vagy rá, és szeretnél többet megtudni magadról, jelentkezz be hozzám egyéni konzultációra, Az Energiamezőbe.

Az itt leírtak nem helyettesítik a személyre szabott asztrológiai tanácsadást, általános és összefüggésbeli egységes gondolatok kerülnek leírásra, egy- egy cikkben.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Sándor Zsuzsi  – Horoszkóp készítés

Share This