Stresszoldás kineziológiai módszerrel Szigetszentmiklós

Stresszoldás, három az egyben kineziológiai módszerrel Szigetszentmiklóson
Egységes Agy , Three In One Concepts

Az Egységes Agy, Three In One Concepts az a kineziológiai módszer, amely a jelen életben akár generációkon keresztül az agyba beégett negatív érzelmi blokkok feloldásával foglalkozik. Az Egységes Agy módszer szerint minden betegségnek, problémás ügynek érzelmi alapja van, a traumák következtében létrejött Negatív Érzelmi Töltés okozta energiablokkokat kutatja fel és oldja a terápiát végző szakember.
Az életünket károsan befolyásoló és testi – lelki egységünket felborító behatások, megbontják testünk és lelkünk harmóniáját. Ezeket az önkorlátozásokat oldja ez a módszer és állítja helyre a harmóniát, az egészséget.

Az Egységes Agy módszer izomteszteléssel dolgozik.

Hogyan működik az izomtesztelés?
A kliens előre nyújtott karján tesztelünk. Az izmok szoros egységben vannak tudatunkkal és érzékenyen reagálnak a minket ért ingerekre. A kar vagy,,erős tartás” vagy ,,elengedés” választ ad a feltett kérdésre(igen/nem). A feltett kérdésekkel és a test emlékezetéből kapott válaszokkal, a kiváltó okot keressük meg a panasz megszüntetése érdekében.
A kezelés célja a jelen- és múltbéli stresszek feloldása, különböző speciális korrekciós technikákkal.

Energiamező 3:1 ben kineziológiai módszer
3:1 ben kineziológia módszer, Szigetszentmiklós

Milyen problémákra lehet hatásos a Három az egyben stresszoldó, kineziológiai módszer?

Tanulási nehézségek, dyslexia, szorongás, párkapcsolati problémák, allergia, függőségek, pánikbetegség, stressz oldás. Bármilyen testi és lelki probléma gyökerének felkutatása és kioldása. A tudatalattiban lévő minden információhoz hozzá lehet férni, amit a páciens szeretne megtudni magáról. 

A Három az egyben terápiás módszer, amit a Sub Rosa Képességfejlesztő Központban sajátítottam el, Várhidi Ilonától, megmutatta nekem, a szavak nélküli bizalmi kommunikáció csodáját.

Bejelentkezéshez kattints ide.

3:1 – ben One Brain Concepts, Három az egyben, az Egységes Agy kineziológiai terápiás módszer Szigetszentmiklóson az Energiamezőben, azaz, az Energiamező Spirituális Stúdióban vár mindenkit, aki szeretné megtapasztalni ennek a csodálatos terápiás módszernek a gyógyító hatásit és eredményeit.

– A kineziológia komplementer jellegű, alternatív személyiség- és képességfejlesztő egészségvédő, prevenciós jellegű holisztikus módszer. 

– A kineziológia egy olyan kiegészítő jellegű, a hagyományos orvoslási módszerektől eltérő egészségvédő, személyiség- és képességfejlesztő módszer, ami a fizikai test, a lélek és a gondolatok egészséges egyensúlyának megteremtésében, szinten tartásában és azok fejlesztésében segít. 

Szigetszentmiklóson vár Téged Boris, több terápiás módszere közül az egyik, a 3:1 ben – Három Az Egyben Egységes Agy stressz oldás, kineziológiai módszerrel, kinezes oldás, kinez blokkoldás, kineziológus, terapeuta, kineziológus terapeuta.

3 in 1 Concepts eredete

Az Egységes Agy (Three In One Concepts/Három az egyben/) rendszerét Gordon StokesDaniel Whiteside és Candace Callaway alakította ki, amely a kineziológián belül elsősorban az agyba beégett negatív érzelmek által leblokkolt energiák feloldásával foglalkozik, Az „One Brain” (Egységes Agy) filozófiája szerint minden betegségnek, problémás ügynek érzelmi alapja van, ezért amikor a stresszek okát keressük, a betegségek, a problémás ügynek érzelmi alapjait, gyökereit, a traumák következtében létrejött Negatív Érzelmi Töltés (NÉT) által a neuronjainkba beégetett blokádokat, az ott leblokkolt energiákat kutatjuk fel és oldjuk fel. A dyslexia és egyéb tanulási nehézségeket is ebből a kiindulási alapból oldja, és állítja helyre a leblokkolt tanulási és egyéb képességeket. Az életünket károsan befolyásoló és megbetegítő önpusztító hiedelmek, a fájdalom, a fájdalomtól való félelmek megbontják testünk és lelkünk harmóniáját. Emiatt először lelki, majd testi tüneteink és betegségeink keletkeznek. Ezeket az önkorlátozásokat oldja ez a módszer és állítja helyre a harmóniát, az egészséget.

(Forrás:  www.kineziologusok.com/3-1-concepts)

Stresszoldás Kineziológiai módszerrel, 3:1 ben módszer
Stresszoldás Kineziológiai módszerrel, Szigetszentmiklóson. Energiamező Spirituális Stúdió, kineziológus

A kineziológia története

A múlt század húszas éveiben Frank Chapman írta le a neurolymphatikus reflexrendszert. Később Charles Owen és H. R. Small saját kutatásaik alapján jelentették meg az Endocrine Interpretation of Chapman’s Reflexes című könyvüket. Ebben a reflexeket az endokrin rendszer zavaraival összefüggésben magyarázták. Később dr. George Goodheart hozta összefüggésbe a reflexzónákat az egyes izmokkal 1966-ban.

Forrás és további részletek: Wikipedia

Kineziológia ágai

Alkalmazott kineziológia
G. Goodheart nevéhez fűződik. Az AK szakterületei megmaradtak alapvetően az orvosi kutatás és alkalmazás keretében, elsősorban manuálterápiás, mozgásszervi és mozgásrendszeri problémák megoldását tűzve ki célul.

Alapja az egészség háromszöge:

 • Strukturális terület: csontok, izmok, inak – manuálterápia, fogorvoslás tartozik ide.
 • Emocionális/mentális terület: érzelmek – pszihológia, Bach-terápia stb.
 • Kémiai terület: allopátia, homeopátia, táplálkozástudomány

Bármely területen alakul is ki a probléma, torzul a “háromszög”, kiegyensúlyozatlanság alakul ki az egész rendszerben.

Touch For Health /TH/ – Gyógyító Érintés
Dr. John Thie nevéhez fűződik, könyve 1973-ban jelent meg.. A Goodheart-csoportba tartozott dr. John Thie, aki úgy ítélte meg, hogy az izomtesztelés módszere olyan lehetőségeket hordoz magában, melyeket nem szabad a laikusok – nem orvosok – elől elzárni. Ezért létrehozta Touch For Health (TfH) – Gyógyító érintés – elnevezésű kineziológiai rendszerét. A TfH-ban 14 fő izom szerepel, minden izomhoz hozzárendelt egy meridiánt, neurolymphatikus reflexzónákat, és neurovasculáris pontokat. Az izmok tesztelésével az egész test energia-állapotát feltérképezhetjük, s a meridiánok, neurolymphatikus reflexzónák, neurovasculáris pontok kezelésével helyreállíthatjuk az energetikai kiegyensúlyozatlanságot. Ezzel az alternatív gyógyászati módszerrel korrigálni lehet az egyes izmok működését, a test energiaellátását, és így a belső szervek működését is. A TfH ötvözi a hagyományos kínai gyógyászat és a kiropraktika, naturopathia, osteopathia elemeit.

Edukeneziológia /EDU-K/
Dr. Paul Dennison pedagógus által létrehozott rendszer. Dr Paul Dennison, Dormann, Delcadó nevéhez a laterális és bilaterális programozás fűződik. Dennison húsz éven keresztül dolgozott az általa alapított oktatási központban, ahol a gyermekek tanulási nehézségeivel foglalkozott. Dennison a homolaterális – azonos oldali – mozgásgyakorlat és a Cross Crawl – keresztirányú – mozgásgyakorlat kidolgozására és a két mozgásforma összehasonlító vizsgálatára alapozta kineziológiai rendszerét. A test és az agy, a jobb és a bal agyféltekék és az agy egyéb dimenzióinak összehangolása, a látás és a hallás energetikai kiegyensúlyozása fontos szerepet játszik az EDU-K rendszerében. Az EDU-K gyakorlatok elősegítik az agyféltekék és mozgás integrációját.

Three in One Concepts: One Brain
Gordon Stokes, Deniel Whiteside, Candace Callaway
Az Egy Agy rendszerének a gerince Viselkedési Barométer. Segítségével tudatos, tudatalatti, és testi szinten beazonosítható a kliens érzelmi állapota. Azok az érzelmek állnak a középpontban, melyek egy stressz alkalmával blokkolódnak. Minden átélt fájdalom, félelem, fájdalomtól való félelem energiablokádokat hoz létre a testben.
Bővebben: One Brain Kineziológia

Behaviorale /viselkedési/ kineziológia
Dr. John Diamond pszichológus fejlesztette ki, Tested nem hazudik c. könyve tette széles körben ismertté módszerét. A környezetünkben lévő képek, színek, szimbólumok, hangok stb. hatást gyakorolnak ránk – gyengítenek vagy erősítenek bennünket. Az érzelmek gyógyító ereje c. munkájában minden meridiánt bizonyos érzelmekhez sorolt.

Klinikai Kineziológia
Alen Beardall nevéhez fűződik. A kineziológiában Ő fejlesztette ki és vezette be a “kézkomputer”, „Fingermodi” használatát. Mudra: szanszkrit szó jelentése: jel, pecsét. Itt energetikai lehívás használjuk.
4 területe:

 • Szerkezeti-strukturális: Izom, csontok
 • Genetikai-táplálkozási /Kémiai terület: személyes ökológia
 • Emocionális: Érzelmi terület
 • Elektromagnetikus: akupunktúra

Hyperton-X (HT-X)
Frank Mahony nevéhez fűződik a módszer kidolgozása. Mahony megállapítása szerint egy hypertóniás – feszült – izom zavart okoz a központi idegrendszerben, s korlátozottá válik az agy képessége a szenzorikus információk – olvasott, írott, verbális kifejezések, érintések, mozgások – feldolgozására. A HT-X segítségével megszüntetjük az izom-hypertóniát, s ezzel nemcsak a test teljesítőképessége növekszik, hanem az agy képessége is az információk világos feldolgozására. Nyújtott állapotban vizsgálva az izmot, az indikátorizom gyengesége hypertóniát jelez, s ezt izometrikus ellennyomással tesszük feszültségmentessé.

Biokineziológia
John Barton 1972-ben alapította Biokineziológiai Intézetét. Tanítványa, Wayne Topping a Biokineziológia módszereit – pozitív és negatív érzelmek hatása az egyes szervekre -, ötvözte a Neurolingvisztikus Programozás, a Touch for Health és az Alkalmazott Kineziológia technikáival, és kialakította saját, Wellness Kineziológiának nevezett rendszerét.

Health Kineziológia (HK)
Dr. Jimmy Scott hozta létre a HK kineziológiai rendszert. Fizikai, pszichológiai és környezeti stresszek korrekciójával foglalkozik, allergiák és táplálkozási hiányok kezelésével, személyre szabott programot ad étrenddel és mozgásgyakorlatokkal. Célja az élet minőségének jobbá tétele. Akupresszúra- pontok tartása, mágnesek, kristályok, homeopátiás substanciák és esszenciális olajok alkalmazása tartozik többek között korrekciós eszköztárába. A HK foglalkozik a geopatikus és elektrosztatikus stressz harmonizálásával, a drogelvonás tüneteinek csökkentésével és nehézfémek kivezetésével. Izomteszteléssel dolgoznak, az izmok segítségével ” lehívják ” az agyban tárolt információkat, elemzik a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatását.

Kineziológiai rendszerek közös jellemzői:

 • Izomteszteléssel dolgoznak
 • Céljuk a test energiaegyensúlyának helyreállítása
 • A stressz oldása
 • Különösen nagy figyelmet fordítanak a két agyfélteke integrált működésére
 • Az alkalmazott kineziológia kivételével nem diagnosztizálnak
 • Az egész élet meghatározója a mozgás. Az izommozgás segít információhoz jutni az agyból induló jelzésekkel.
 • A módszer a szervezetet ért ingerre adott válasz tesztelésén alapul.

Forrás: https://banyaiedit.hu/kineziologia/agai/