Spirituális kommunikációs stresszoldás

Mi az a spirituális kommunikációs stresszoldás? Mire jó a spirituális kommunikációs stresszoldás?
Kérdések és válaszok azaz, spirituális kommunikációs stresszoldás, blokkoldás, vezetett asszertív beszélgetéssel.
Személyiség analízis, önismeret, életút tanácsadás, elengedés, átformálás, formálódás, lélek és szellem építés, lélek és szellem szépítés és egészséges egyensúly teremtés.

De miben is rejlik a  lényege a kommunikációs stresszoldásnak?

Kérdezz – felelek, vezetett kommunikációs blokkoldás, az életeddel kapcsolatos elakadások kibogozása a kiinduló pontokig, ezek oldása, új energiakörök létrehozása és azok stabilizálása.

Hogy néz ki a gyakorlatban az asszertív spirituális kommunikációs stresszoldás?

Olyan, mint amikor egy baráttal vagy bizalmasoddal, jó alaposan kibeszélgeted magad 🙂 , kívülről legalábbis ennyi érzékelhető az egész folyamatból.

Ami a beszélgetés mögött zajlik az a  felsőbb éneddel, lelki-vezetőddel való kommunikáció a kollektív tudatból informálódva. A kérdésedre, kérdéseidre, konkrét válaszokat és megoldási lehetőségeket kapsz lényegében saját magadtól, az általam feltett kérdések és a kontrollált beszélgetés segítségével. Én, a Lényeglátó-Léleklátó-Beszéltető, a kérdések pontos és célratörő megfogalmazásában és a válaszok tolmácsolásában segítek neked.

Hogy néz ki a gyakorlatban az asszertív spirituális kommunikációs stresszoldás? Másfél órás irányított beszélgetés, személyesen, skypeon, messengeren, telefonon, vagy viberen, a lelked gyógyítása egy speciális analitikai módszerrel.

Néhány gyakorlati példa, hogy milyen általános kérdésekkel keresnek meg engem, a spirituális kommunikációs stresszoldással kapcsolatban.

- Mi az oka a párkapcsolatomban ...... dolognak?

- Nem tudom magam definiálni, érzelmileg, egzisztenciálisan, karrier szempontjából.

- Elfogadjam e a felkínált álláslehetőséget?

- Mi az oka a sorozatos kudarcaimnak az élet ..... területén?

- Visszatérő negatív gondolataim, érzéseim, félelmeim vannak, és nem tudok velük mit kezdeni.

- Miért kerülök mindig ..... helyzetbe?

- Mi lehet az oka a visszatérő álmaimnak?

- Túl sokat veszek magamra érzelmileg a munkahelyi környezetemből, mit tehetnék?

- Miért nem találok párt magamnak?

- Miért nem tudok lefogyni?

- Miért nem tudok nemet mondani.... kapcsolatban?

- Nem is tudom igazán jól megfogalmazni, hogy miért, de van bennem állandó szorongás érzés..., mit tehetnék?

Ilyen, vagy ezekhez hasonló feljebb felsorolt általános kérdést, minden esetben jó aprólékosan elemeire és okaira szétboncolok a kérdező segítségével. Majd megfelelő módon megfogalmazva, lényegi részletességgel feltett kérdésekkel juttatom el a pácienst, a saját, tiszta válaszaihoz.  A vezetett asszertív kommunikációs segítséggel, a kérdező erőszakmentes önérvényesítését szemelőt tartva jutunk el közösen a kérdések feltevéséhez és a válaszok megértéséhez.

Szadán és Szigetszentmiklóson, kommunikációs stresszoldás, beszédterapeuta, életvitel tanácsadás, spirituális kommunikációs stresszoldás, blokkoldás, vezetett asszertív kommunikációval.

Bejelentkezéshez kattints ide.